УДХТУ (Український державний хіміко-технологічний університет)

Ми у соціальних мережах:

14 квітня 2016 року відбулася екскурсія на підприємство Проктер енд Гембл до міста Орджонікідзе. Скоріше, це була не екскурсія, а зустріч представників різних кафедр ДВНЗ УДХТУ та провідних фахівців підприємства. Мета зустрічі – якомога більше дізнатися про політику компанії, про великі можливості для майбутніх її працівників і про те, що матиме і чого може досягнути молода людина, яка планує працювати в Проктер енд Гембл. Всю цю інформацію ми, як наставники, вчителі, матимемо на меті донести до наших студентів, розповісти, які перспективи чекають на них в разі обрання компанію за майбутнє місце працевлаштування. Можливостей вдосталь! Але… завжди є одне маленьке «але». Щоб працювати у такій компанії як Проктер, недостатньо просто прийти, недостатньо написати незрозуміле резюме, як то його складають студенти. Важливо – бажати, прагнути досягти своєї мети, наполегливо і цілеспрямовано працювати, опановувати знання, іноземні мови. Це, в першу чергу, необхідно для людини, яка бажає працювати в компанії такого рівня. Адже, робота безпосередньо пов’язана із спілкуванням з менеджерами різного рівня в багатьох країнах Європи, поїздками з обміну досвідом, набранням нових ідей, впровадженням новітніх технологій тощо. Сучасна молодь довго розмірковує над тим, де саме хоче працювати, яку велику зарплатню хоче мати. Ось воно! Ідіть – беріть!

 

 

 

Можна довго і багато розповідати про саму компанію, завод, на який ми потрапили, про цеха, красиве та новітнє обладнання, що знаходиться в них, про криштальну чистоту та інноваційні засоби автоматизації виробничих процесів, оснащення центральної лабораторії і багато-багато іншого. Так, можливо, цим може пишатися керівництво підприємства! Чим можемо пишатися, ми – ДВНЗ УДХТУ, спитаєте? Відповідь є – ми пишаємося своїми випускниками, адже крім пізнавальної зустрічі відбулася зустріч давніх знайомих. Дуже приємно, що саме студенти, випускники УДХТУ плідно працюють на заводі Проктер енд Гембл, і не просто працюють, а займають провідні посади. Так, приємною несподіванкою виявилась зустріч із Миклішем Андрієм. Він є менеджером з логістики, начальником дистриб’юторського центру. А за сумісництвом – випускник кафедри ПП та ФНПМ 2010 року, а ще гарний хлопець, завсідник туристичних походів. Саме він проводив цікаву екскурсію заводом, докладно розповідав про кожний процес, кожну операцію. Було видно, що він відповідально ставиться до своїх обов’язків і розуміється на технології. Ще одним з випускників, виявився начальник цеху виробництва та пакування Сукачов Андрій, також випускник кафедри ПП та ФНПМ. В ході нашого знайомлення із заводом я зустріла ще одну випускницю нашого університету, вже кафедри ХТВМС і мою безпосередню дипломантку-магістра, Стулинець Маріанну, яка одразу після отримання диплому про одержання вищої освіти у 2006 році, пішла працювати на завод у Проктер енд Гембл. Блискуче знання англійської мови та профільна освіта за Технологією жирів і жирозамінників сприяла обійманню нею посади начальника управління з оптимизації процесів та стандартизації пакування, а згодом і посади начальника цеху виробництва та пакування. Ще в багатьох працівниках ми впізнавали наших випускників, ще й пак теперішніх студентів. Всіх цих людей ми знаємо з їх студентських років. Бачимо, як вони вчаться, зростають як фахівці. Можемо з впевненістю сказати, що працюємо недарма, бо пишаємося, що вони є людьми, що вміють мислити, розв’язувати складні задачі, розвивають і проектують вже реальні технологічні проекти.

 

 

 

Зустріч насправді виявилась теплою зустріччю дружніх колективів обох підприємств! Сподіваємося, що такі зустрічі відбуватимуться й надалі як в м.Орджонікідзе, так і в м.Дніпропетровську в стінах нашої alma mater!