УДХТУ (Український державний хіміко-технологічний університет)

Ми у соціальних мережах:

У кінці червня у ДВНЗ УДХТУ та на факультеті ТНР відбувся випуск студентів – спеціалістів, який цього року  є передостаннім, згідно нового закону про вищу освіту. В актовій залі на великій сцені дипломи випускникам вручав перший проректор ДВНЗ УДХТУ Голеус В.І. Декан факультету технології неорганічних речовин доцент Сухомлин Д.А. урочисто привітав випускників з цією знаковою подією.

З нагоди свята на урочисті збори факультету ТНР, в зал засідань вченої ради університету, були запрошені всі випускники денної та заочної форми навчання, завідувачі та викладачі випускових кафедр. Ведучими зборів вже традиційно були студентки групи 4-ОНС-5 Кольцова Евеліна та Піценко Ілона, які оформили зал засідань та приготували цікаву презентацію.


Випускники факультету ТНР та гості


Провідні викладачі кафедри ТНР та Е Смотраєв Р.В., Гарєєв Ш.З., Набивач В.М., завідувач кафедри Е та ПХТ Нефедов В.Г., декан ф-ту Сухомлин Д.А., заступник декана Авдієнко Т.М.

Декан факультету висловив напутні слова та побажання: "Дорогі випускники! Ось і настав хвилюючий момент для всіх нас – випускний в нашому вузі. Ми вас вітаємо з такою знаменною датою! І бажаємо вам тільки щасливого нового життя! Завжди домагайтеся своєї мети, вірте в неї і тоді у вас все вийде! Вірте в свою мрію і робіть все, щоб вона здійснилася!"


З напутніми словами виступив декан ф-ту ТНР Сухомлин Д.А.

Відбувся випуск спеціалістів зі спеціальностей «Хімічні технології неорганічних речовин», «Хімічні технології рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі», «Екологія та охорона навколишнього середовища», «Технічна електрохімія», «Природоохоронні хімічні технології», «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів».

Цього року приємно здивували випускники заочної форми навчання, які отримали дипломи з відзнакою: Буряк Олександр, Комарова Ольга, Полякова Алла та Кравченко Юлія.


Полякова А., староста групи 6-Н Буряк О., Комарова О., Вернигора М., Афанас'єва І., Козінець А.


Декан факультету висловлює подяку відміннику, старості групи 6-Н Буряк О., та вручає диплом з відзнакою


Полякова А. отримала диплом з відзнакою та подяку від декана факультету

У 2014 році життєві обставини змусили студентів з Севастопольського національного університету ядерної енергії і промисловості Лягула Романа, Марченко Сніжану, Нікітову Ярославу перевестися в ДВНЗ УДХТУ на спеціальність «Хімічні технології рідкісних розсіяних елементів та матеріалів на їх основі». Деканат та кафедра гостинно прийняли студентів. Все добре склалося і в навчанні, і в громадському житті факультету та гуртожитку. Кропітка робота на протязі навчання, теми дипломів, що мають практичну значимість підтверджені захистом на відмінно. Дипломи з відзнакою отримала Марченко С. та Лягул Р.


За відмінні успіхи у навчанні студентка групи 5-ТНР-1 Марченко Сніжана отримує подяку від факультету


Подяку від факультету вручає доцент кафедри ТНР та Е Гарєєв Ш.З.

З привітальним словом звернувся до випускників шановний професор кафедри ТНР та Е Набивач Валентин Михайлович: "Нехай життєві негаразди, труднощі та припони не стануть перешкодою в досягненні надважливої мети у житті – стати професіоналом у своїй справі та людиною з великої літери."


Професор кафедри ТНР та Е Набивач В.М.

Прийшовши після технікуму в групу 3-Н(т)-13 Котляров Максим став душею групи, активістом, приймав активну участь майже у всіх заходах факультету.


Доцент кафедри ТНР та Е Смотраєв Р.В. та Котляров М.

Цікавий диплом з виробництва харчової добавки крохмаль модифікований виконала студентка групи 5-ХДК-3 Кочегурова Дар'я під керівництвом доцента кафедри АХ і ХТ ХД та КЗ Авдієнко Т.М. Заслужена оцінка відмінно на захисті диплому надихає на подальші творчі доробки.


Керівник дипломного проекту Кочегурової Д., доцент Авдієнко Т.М. та декан факультету Сухомлин Д.А.


Подяку від факультету та кафедри вручає вчений секретар, доцент кафедри АХ і ХТ ХД та КЗ Вашкевич О.Ю.


Ось і настала мить прощання! Останнє фото на пам'ять (червень 2016).

 

Дорогі наші випускники! Настав Ваш зоряний час!

Від усього серця прийміть побажання від колективу факультету ТНР.

Нехай роки навчання у ДВНЗ УДХТУ

Запам'ятаються вам назавжди!

Цінніше не знайдете ви вантажу,

Чим знання, дружба, мрія!

Нехай легкою буде дорога,

Багато гарних та добрих справ!

Т.М. Авдієнко